Dakbedekking

Anton van Es Aannemersbedrijf - Zietfortseweg 7 - 5317NM - Nederhemert - 0418-648055 / 06-48884517 - info@antonvanes.nl

Dakbedekking

 

Anton van Es is dé expert op het gebied van dakdekken. Van daklekkage tot dakrenovatie of het compleet vernieuwen van uw dak. Het is van groot belang dat onze daken bestand zijn tegen weer en wind en tevens een goede isolatie hebben. Door zijn jarenlange ervaring kan hij u adviseren over alle aspecten, als bijvoorbeeld nieuwe goten, afvoer etc die met een dak te maken kunnen hebben.

 

 

Wij werken voornamelijk met bitumineuze dakbedekking. Dit staat voor;

  • waterdicht;
  • ijzersterk;
  • bestand tegen chemische stoffen.
  • grote kleefkracht op diverse materialen.

U hoort het al, bituminieuze dakbedekking is een prima kandidaat om u en al uw bezittingen te beschermen tegen alle Hollandse weersinvloeden. We geven 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en op de producten waar we mee werken.

Zie ook de Garantievoorwaarden en ons Garantiecertificaat.

 

Bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte en hellende daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken. Hoe hoog de prijs van het laten plaatsen van bitumineuze dakbedekking is hangt af van of de nieuwe laag dakleer op uw oude dakbedekking geplaatst wordt of dat totale vernieuwing noodzakelijk is. Totale vernieuwing komt bijvoorbeeld voor wanneer u direct uw platte dak wilt laten isoleren of als er al meerdere lagen dakleer over elkaar zijn aangebracht. Het geheel wordt dan te zwaar voor uw dakconstructie.

 

Laat u adviseren door onze dakdekker over wat het beste is voor uw situatie.

Neem contact op voor vragen en informatie.

Wij zijn u graag van dienst.

Copyright © 2016 Anton van Es Aannemersbedrijf.

Alle rechten voorbehouden.

 

Designed by Ivonne den Hartog

 

Disclaimer Handelsonderneming Contact